Het ontwerp als antwoord op het grote hoogteverschil en  de zichtlijnen richting het water

 

Beleef Binnen & Buiten!  Tuinen

 

Wat kan Beleef Binnen & Buiten! voor jouw tuin betekenen?                                                            Sta je aan de start van een leven met eigen tuin  of dakterras en zoek je iemand die structuur en vorm kan geven aan jouw plannen?

Wil je het  interieur en de tuin als een geheel laten ontwerpen?

Is de manier waarop je de tuin gebruikt door de jaren heen veranderd en zijn er aanpassingen of een nieuw uiterlijk gewenst?                                                                            Overweeg je als buren een gezamenlijke (voor)tuin?

 

Beleef Binnen & Buiten! helpt graag om wensen en mogelijkheden inzichtelijk te maken door ze te vertalen naar een sfeervol en goed functionerend groen tuinplan.

Tijdens ons eerste gesprek ontstaat vanzelf de lijst van wensen en eisen voor het gebruik van de tuin. Deze wensen vormen de rode draad in mijn ontwerp. Ik kijk naar de mogelijkheden en krijg een gevoel voor wat passend zou kunnen zijn voor jou en jouw tuin.

Beslis je om met mij dit tuinavontuur aan te gaan dan is de volgende stap het vertalen van mijn ideeën  naar een schetsontwerp .

 

Altijd overweeg ik de mogelijkheden om mijn tuinontwerp een reactie  op de architectuur en op het interieur te laten zijn. Ik onderzoek of een samenspel tussen huis, tuin en omgeving  mogelijk is . Mocht de woning of de omgeving het ontwerp niet dicteren dan laat ik de tuin de show stelen en zo het visitekaartje van je huis worden!

Ik ontwerp met oog voor het welzijn van mens,  dier en natuurlijke omgeving.